Met de training zakelijk vloggen maak jij zichtbaar wat je belangrijk vindt

VSBfonds haalt met vloggen de maatschappij dichterbij

 

Meer dan 3500 projecten op het gebied van kunst en cultuur en burgerinitiatieven worden per jaar financieel ondersteund door het VSBfonds. Maar wie zijn de mensen achter het VSBfonds?

Communicatieadviseurs Brigitte en Boudewijn laten hun gezicht zien en gaan het land in om zichzelf en de mensen achter de projecten meer zichtbaar te maken.

 

Niks is zo verdienstelijk dan jezelf kwetsbaar op te stellen in je eigen vlogexperiment, terwijl je ook je organisatie vertegenwoordigt.

Niet bang zijn, gewoon doen! Het is het meer dan waard. 

De Vlogmok van gewoonvloggen.com!

 

Brigitte en Boudewijn van het VSBfonds hebben de vlogmok van gewoonvloggen.com meer dan verdiend! 

 

Na twee trainingsochtenden "Zakelijk vloggen" van Dagmar Heijsteeg te hebben gevolgd, zijn ze nu echt aan het vloggen voor het VSBfonds!

 

Joegee!

Met de training zakelijk vloggen maak jij zichtbaar wat je belangrijk vindt

Zoals je in het filmpje kan zien die ik heb gemaakt met het comité 4 en 5 mei, ROC Nieuwegein en RTV Utrecht, is vloggen een mooi middel om een thema als de Tweede Wereldoorlog levend te houden bij jongeren.

 

Maar er zijn natuurlijk tal van onderwerpen die lenen om met vloggen de maatschappij dichterbij te halen. Wil je leren vloggen voor jouw organisatie om jouw maatschappelijke thema's meer zichtbaar te maken? Mooi! Ik wil je graag helpen!

Vloggen is geen reclamefilmpje 

Als je niet precies weet wat vloggen is, loop je zeker als professional het risico dat je professionele houding je in de weg gaat zitten. Want een vlog is geen reclamefilmpje. Het is geen verslag van een evenement of een middel om anderen te interviewen.

Onprofessionaliseren en persoonlijke groei

Wil je een authentiek vlogfilmpje? Bij vloggen laat je de professional thuis en ben je jezelf. Je zet een mens neer. Dan moet je leren onprofessionaliseren. Vloggen gaat je dus meer opleveren dan enkel en alleen het zichtbaar maken van jouw werk of organisatie, je ontwikkelt je ook als mens door jezelf zichtbaar te maken en verantwoordelijkheid te nemen voor dat wat je toont aan de buitenwereld. 

 

Wat als ik het niet goed doe?

Je kan het niet NIET goed doen. Je moet het gewoon gaan doen, gewoon vloggen! Het enige risico dat je loopt is dat je een onprofessioneel reclamefilmpje maakt of een professioneel vlogfilmpje. Beiden is het dus net niet.

Geen man over boord, maar het is niet precies wat je wil.

Durf je het experiment aan?

Fantastisch! Dan gaat er een nieuwe wereld voor je open. Want vloggen is meer dan de moeite waard om te ontdekken of het bij je past.

Dichtbij jezelf

Met vloggen kan je heel dicht bij jezelf komen en daardoor heel dicht bij je doelgroep. Het overbrugt, dicht kloven en is interessant om naar te kijken. Vloggen is authentiek, laat het echte leven zien met echte mensen. Het is dus waardevol voor jou, voor je organisatie en voor de mensen die je filmpjes gaan bekijken.

Heb je er al zin in?

Goed zo! Neem contact met me op om eens nader kennis te maken, een kopje koffie te drinken. 

Dan gaan we samen laten zien aan de wereld hoe mooi jouw (maatschappelijke) werk is!

Leer vloggen van leraar in zelfonderzoek Dagmar Heijsteeg 

Zij maakte als stadsvlogger alle beginnersfouten, trapte in alle valkuilen en leerde heel veel lessen over echtheid en authenticiteit tijdens haar eigen vlogexperiment in 2017. 

Dagmar maakte toen ruim 80 vlogs en wil jou het vak graag leren in een training zakelijk vloggen.

Niet bang zijn, gewoon doen! Het is het meer dan waard. 

Dagmar werd als vlogdeskundige 

geïnterviewd over wat vloggen kan betekenen voor pizzabakkers en andere versondernemers. LEES ARTIKEL

JOUW WERK IN DE SAMENLEVING ZICHTBAAR MAKEN

Met talkshows, vloggen, tekenen, fotograferen, het podium pakken, bouwen, duwen, trekken, liefhebben, rust nemen, activeren, stuk maken, opbouwen, grenzen stellen, hangmat hangen, wijntje drinken, samenwerken, lachen, huilen, kampvuurmomentjes creëren, van muziek genieten, schilderen, samen zijn, aanwezig zijn en weer opnieuw beginnen.