** AFGEROND**

UITREIKING MANTELZORG AWARDS 2016

24

Januari

Uitreiking van de Mantelzorg Award wordt gedaan door staatssecretaris Martin van Rijn van VWS: prijs voor mensen die mantelzorg mogelijk maken. Voorgedragen door mantelzorgers zelf. De award is een initiatief van de 'Sprekende mantelzorgers'.​

Ik nomineerde Eveline en daarmee kwam zij in de finale! Stemmen kan niet meer!

2017

"Eveline, omdat zij vriendschap en muziek brengt in mijn leven"


Af en toe slaat de crisis toe

Ik heb een zorgintensief gezin en een partner met een psychiatrische aandoening. Met rust, structuur en goede voorbereiding op nieuwe dingen komen we samen een heel eind. Maar af en toe slaat de crisis toe en moet ik alle zeilen bijzetten om de ballen in de lucht te houden. 

Samen lol trappen

Eveline en ik zijn al 20 jaar bevriend en als we samenwerken, halen we het beste bij elkaar naar boven. Ze is een vriendin waar ik mee onderneem en 100% mezelf kan zijn. Daar krijg ik energie van! Bovendien brengt Eveline als singer-songwriter muziek in mijn leven. 

Wanneer de crisis toeslaat bij mij thuis, hoeft ze niet te vragen hoe het met me gaat. Ze weet wat ik nodig heb: Lol trappen, muziek maken, gekkigheid uithalen. Als ik goed in mijn vel zit, dan is dat ook goed voor mijn gezin. Die ballen in de lucht houden is dan een klein kunstje!

Geen rol in de zorg

Eveline heeft bewust geen rol bij de zorg in mijn gezin en dat wil ik graag zo houden! Ik wil dat zij 100% mijn vriendin blijft, ik heb geen behoefte aan een zorgverlener, een luisterend oor of een arm om me heen. Ik heb behoefte aan een vriendin die mij goed kent en weet wat ik nodig heb als mens. Ik gun iedereen  een vriendschap zoals deze!

Mantelzorg roadtrip, vanaf 4 februari op power2creatives


KLIK HIER VOOR DE AFSPEELLIJST: 
✔Mantelzorg Awards: http://bit.ly/2i0aWzw
✔Het beste van Power2creatives: http://bit.ly/2j1EGJl
✔Mantelzorg Roadtrip: http://bit.ly/2icc7qH

www.mantelzorgawards.nl